Hi leuk je te ontmoeten en welkom in mijn webshop.

Even voorstellen.

Mijn naam is Lynda van der Vos en woon in Koudekerk a/d Rijn.

Dagelijks ben ik met van alles bezig. Zo werk ik als baliemedewerkster bij Sport2bfit en ben ik creatief bezig in mijn kleine bedrijfje (lyndaschminkenzo.nl)  daar schmink ik kinderen tijdens evenementen en kinderfeestjes. Daarnaast ben ik nagelstylist en kunnen de dames bij mij terecht voor het lakken van nagels met Gellac.

Nu enige tijd geleden maakte ik voor het eerst kennis met de magische wereld van de edelstenen. Dit was tijdens een evenement. Ik werkte samen met een masseur op de werkvloer en we raakte in gesprek nadat hij mij kennis liet maken met een van zijn edelstenen. Ik luisterde aandachtig.. en voelde al gelijk deze mooie energie bij mij binnenkomen.

Het liet mij niet meer los…Ik dacht hier ga ik wat mee doen en twijfelde geen moment en ging alles erover lezen, voelen, ervaren..

Op een dag kreeg ik een mooie labradoriet, een perfecte steen voor mij.

Ik had namelijk al jaren lang last van vliegangst en angsten om te rijden op snelwegen. Mijn wereld werd steeds kleiner. Toen ik voor het eerst deze labradoriet vast pakte, voelde ik direct connectie, energie…Met een intentie en een affirmatie stopte ik deze prachtige labradoriet in mijn BH. Ik heb de edelsteen eerst van mezelf gemaakt. Veel gedragen, vasthouden een soort “inprogrammeren”. Op een dag stapte ik in de auto met mijn mooie labradoriet, ik twijfelde geen moment het voelde goed. Ineens reed ik op de snelweg ongelofelijk! Ik was trots dat ik na 30 jaar het zomaar durfde. Elke dag ging ik een stukje rijden, steeds verder en verder.

Het voelde goed, fijn, trots, krachtig, zelfvertrouwen en na deze ervaring dacht ik…hier ga ik iets mee doen. Ik volgde trainingen, cursus over de wijsheid van de edelstenen.

Ineens begon ik armbanden te ontwerpen puur vanuit mijn eigen gevoel. Ik vind het erg belangrijk om de juiste stenen bij elkaar in een armband te verwerken, zodat ze elkaar nog meer versterken. Dat maakt het nu allemaal zo bijzonder in deze magische wereld van de edelstenen. Bijzondere verhalen komen op mijn pad…een pad waar nooit een einde aan komt.